• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Kuchnia perska: Przepisy na chelow kebab i fesenjan

Ludzi możemy podzielić na takich, którym nieustannie jest zimno oraz takich, którzy nie lubią gorąca. W zależności od tego, jacy jesteśmy w różny sposób ogrzewamy nasze mieszkania. Mamy swoją stałą temperaturę w pomieszczeniu, która nam w najwyższym stopniu pasuje. Nieraz jest ona wyższa, nieraz niższa. Sporo zależy też od domowników. Jeśli w domu są małe dzieci w owym czasie w domu musi być cieplej – sprawdź ikotly.com.pl – kocioł na pelet. Dzieci prędko się przeziębiają. Aby uniknąć chorób nieodzowne jest dość intensywne ogrzewanie. Nie może być jednak zbyt gorąco. Są jednak i tacy, jacy nieomalże poprzez całą zimę mają letnie kaloryfery. To im wystarcza. Nie jest im zimno. Gdyby temperatura była nadmiernie niska wtedy zwiększyliby ją podkręcając kaloryfery. Nie zawsze jest taka potrzeba. Ludzie mieszkający w blokach mają łatwiej. Nie muszą rozpalać pieców, nie muszą zadbać o to, żeby nie wygasło w takim piecu. Istotne jest to, aby utrzymywać temperaturę na stałym poziomie. Rzecz jasna nie zawsze jest to dopuszczalne. W pewnych sytuacjach domowników nie ma w domu, więc nie rozpala się pieca grzewczego.

1. Kliknij i zobacz

2. Kontynuuj

Kuchnia libańska: Przepisy na tabbouleh i kibbeh

Categories: Kulinaria

Comments are closed.